Alla appar du behöver inför resan – Före, under och efter

Resappar

Alla drömmer vi om att få en oförglömlig reseupplevelse, för att maxa resupplevelsen har vi tillsammans med teamet på Humbo tagit fram den perfekta listan med appar för dig som är på resande fot. Vi älskar att utforska nya platser och för att hjälpa dig att uppnå din drömresa har vi tagit fram en lista med de bästa reseapplikationerna som du behöver ha med dig på dina äventyr.

Här är de oumbärliga applikationerna för före, under och efter din drömresa:

Före resan:

 1. Dreams: Här börjar din resa. Använd Dreams-appen för att skapa din drömresa och börja spara, oavsett om det är varje dag, vecka eller månad. Varje insats tar dig ett steg närmare ditt äventyr.
 2. Tripadvisor: Vet du var du ska, men inte var du ska bo eller vad du ska göra? Tripadvisors app ger dig tips om allt från hotell och restauranger till aktiviteter du inte vill missa under din resa.
 3. Humbo: Den ultimata inspirationsappen för hela din resa. Innan du ens åker kan du utforska bucket lists från hela världen. Du kan välja att följa en av Humbos listor eller skapa din egen. Humbo finns tillgänglig för både iOS och webbversion. Kolla in Humbos lista över de 100 mest populära resmålen i världen.
 4. Duolingo: Oavsett om det är en weekend i Paris, några veckor i Thailand eller flera månader i Sydamerika, kan Duolingo hjälpa dig att lära dig ett nytt språk för att kommunicera med lokalbefolkningen.
 5. The Flight Tracker: Denna app håller dig uppdaterad om dina flygtider och ger dig snabba notiser om eventuella förseningar eller förändringar.
 6. Packr: Planerar du vad du ska packa? Ladda ner Packr, en gratis app som hjälper dig att skapa en packningslista som är anpassad efter ditt äventyr och väderprognosen. Du kan också använda funktionen ”Family mode” för att packa för flera resenärer.
 7. Pinterest: Efter att du har bokat din resa, låt din fantasi flöda med Pinterest. Sök efter bilder från destinationen du ska besöka och få inspiration från andra resenärer.
 8. Booking.com: Booking.com erbjuder bekväma paketresor där du kan boka både flyg och boende samtidigt. Det är en av de största online resebyråerna, så det är en bra plats att hitta allt du behöver för din resa.

Under Resan – Ladda ner dessa mobilappar innan ni åker iväg

 1. Strava: Om du är ute på en aktiv resa är Strava ett perfekt sätt att dela dina äventyr med vänner och följa andra resenärers aktiviteter, oavsett om det är vandring, cykling eller löpning.
 2. Hostel world: Hostel World hjälper dig att hitta prisvärda boenden på din destination, inklusive vandrarhem, bed-and-breakfasts och budgethotell.
 3. DeepL: DeepL är en pålitlig översättningsapp som hjälper dig att kommunicera på ditt resmål.
 4. Google Maps: Google Maps är mer än bara en navigationsapp. Du kan använda den för att hitta restauranger, sevärdheter och spara dina favoritplatser.
 5. Settle Up: Om du reser i grupp, använd Settle Up för att enkelt dela upp utgifterna mellan alla resenärer.
 6. UD Resklar: Ladda ner UD Resklar för att hålla dig uppdaterad om läget i ditt resmål, inklusive information om sjukdomsspridning, konflikter och naturkatastrofer.
 7. Fatmap: Om du är en äventyrsentusiast som älskar bergssporter, är Fatmap perfekt för att hitta leder och kartor för din aktivitet.
 8. All Trails: All Trails erbjuder över 400 000 leder och utomhusaktiviteter med information och recensioner, vilket är perfekt för naturälskare.
 9. Uber: Uber är en pålitlig tjänst för att enkelt få skjuts i större städer och resmål.
 10. Airbnb: Airbnb ger dig möjlighet att hitta unika boenden att hyra från lokala värdar.
 11. Happy Cow: För vegetarianer och veganer är Happy Cow en oumbärlig guide för att hitta de bästa matställena.
 12. WhatsApp: Håll kontakten med vänner och familj utan att behöva betala dyra roamingavgifter med WhatsApp.
 13. Instagram: Använd Instagram för att dela dina resminnen och fortsätta att hålla kontakten med nya vänner du träffar under din resa.

Efter Resan – använd dessa applikationer:

 1. Humbo: Återupplev dina resminnen genom att använda Humbo för att skapa en karta med alla platser du besökte.
 2. VSCO: VSCO erbjuder gratis fotoredigering och flera effekter för att göra dina bilder ännu mer minnesvärda.
 3. Tezza/Colourtone: Dessa appar ger dig vackra effekter och redigeringsalternativ för att förbättra dina foton.
 4. SCRL: Använd SCRL för att skapa fantastiska Instagram-inlägg och collage.
 5. Önskefoto: Skapa en fysisk minnesbok av dina resfoton med Önskefoto eller framkalla dina bilder som minnesvärd väggdekoration.

Med dessa appar vid din sida kommer din resa att bli oförglömlig från början till slut. Ha en fantastisk resa!